Radionica za izradu lokalne razvojne strategije

P O Z I V
na radionicu za izradu lokalne razvojne strategije

U sklopu provođenja aktivnosti na izradi Lokalne razvojne strategije Baranje 2014.-2020. godine, Općina Popovac, LAG Baranja i Udruga Slap iz Osijeka pozivaju Vas da sudjelujete na radionici koju organiziramo u utorak 24. studenoga, 2015. godine s početkom u 17:00 sati. u prostorijama Doma kulture u Popovcu.

U okviru radionice će se predstaviti:

  • uloga LAG-a Baranja u izradi zajedničke lokalne razvojne strategije za područje Baranje i dosadašnji rezultati provedenih aktivnosti
  • značaj lokalne razvojne strategije za područje Baranje za razdoblje 2014.-2020. i proces izrade
  • preporučeni sadržaj lokalne razvojne strategije i preporučene mjere iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.
  • rezultati swot analiza po sektorima s održanih sektorskih radionica

Važno je napomenuti da će izrađena strategija biti podloga i osnova za nominiranje projekata javnog sektora, privatnih poduzetnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava-OPG, obrta i civilnih udruga za EU izvore financiranje projekata sukladno Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine i iz drugih EU fondova.

Kako bi uspjeli izraditi strategiju koja će zadovoljiti razvojne potrebe Baranje i njezinih stanovnika, želimo čuti upravo Vaše mišljenje, prijedloge i sugestije vezane uz definiranje vizije, ciljeva i prioriteta zajedničkog budućeg razvoja.

Stoga Vas pozivamo da sudjelujete na ovoj radionici tijekom koje ćete moći izraziti svoje potrebe, ideje i prijedloge te sudjelovati u određivanju strateških odrednica u razvoju Baranje.
Očekujemo Vaš dolazak i molimo potvrdu dolaska na e-mail: lag.baranja@gmail.com ili telefon 031-333-813.

Originalni poziv pronađite ovdje.

Print Friendly, PDF & Email