Biciklijadi BARANJA 2016

POZIV

Za sudjelovanje na biciklijadi BARANJA 2016., povodom
Međunarodnog dana obitelji

plakat za biciklijadu 2016

Udruženje „Baranja“ iz Luga organizira, sedmu po redu, biciklijadu BARANJA 2016. Biciklijada je jedna od aktivnosti u projektu „NOVI PRISTUP PROVEDBI MJERA OBITELJSKO PRAVNE ZAŠTITE“ financiranom sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Biciklijada će se održati 14. svibnja 2015. sa startom u 10:00 sati. Polazak sudionika je ispred imanja Citadela Udruge ZVONO iz Belišća, osnovne škole u Belom Manastiru te iz Osijeka, kod katakombi (baranjska strana), a odredište osnovna škola u Čemincu.

Planirane rute su:

  • Belišće (baranjska strana, imanje Citadela)- Baranjsko Petrovo Selo- Bolman- Jagodnjak- Novi Čeminac- Čeminac;

  • Beli Manastir – Karanac – Kneževi Vinogradi – Grabovac – Čeminac te

  • Osijek Dravski most – Bilje – Vardarac – Lug – Grabovac – Čeminac.

Sudionici biciklijade iz mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivat će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.

Organizacijom biciklijade obilježit ćemo Međunarodni dan obitelji te pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Sudionici moraju imati ispravan bicikl i reflektirajući prsluk, a djeca mlađa od 16 godina i zaštitnu kacigu. Za djecu su osigurane majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Cijena porcije graha za odrasle bit će 10 kn. Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat ćemo organizirati i policijski pratnju iz svih pravaca, od starta do cilja.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12:00 sati gdje će biti organiziran ručak i osvježenje te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 16:00.

Molim da podržite našu inicijativu za stvaranje zdravih životnih navika i aktivno provođenje slobodnog vremena, kako djece tako i njihovih roditelja.

Za prijavu i dodatne informacije možete se javiti Udruženju „Baranja“ na telefon 031/322-602, fax 031/750-891, web www.udruzenje-baranja.hr ili e-mail: baranja@inet.hr.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu za sudjelovanje na biciklijadi, srdačno Vas pozdravljamo!

U Lugu, 28.04.2015. voditeljica projekta

Jasna Petrović

Print Friendly, PDF & Email